The best thing about memories is making them

Wat zijn Packing Cubes?

Het maakt eigenlijk niet uit waar je heen gaat, want packing cubes zijn overal handig voor. Of je nou een weekendje weg gaat, kamperen of backpacken. Packing cubes besparen je veel ruimte!

Packing cubes zijn een nieuwe opkomende trend. Steeds meer mensen maken gebruik van packing cubes en dat is niet zo gek, want ze zijn ontzettend handig. Het zijn moderne opbergtassen die speciaal ontworpen zijn om  je spullen veilig en georganiseerd mee te nemen. Zo blijft alles netjes in de koffer en de kans dat je iets kwijtraakt is ook een stuk minder. 

De packing cubes worden als een set geleverd die bestaat uit vijf verschillende maten opbergtassen. Iedere tas heeft zijn eigen maat waardoor je je spullen makkelijk kan terugvinden. Gebruik bijvoorbeeld de grootste tas om je grotere kledingstukken in op te bergen. En een andere voor je shirts, eentje voor je sokken, eentje voor je schoenen en de laatste voor je overige kledingstukken. Natuurlijk kan je ze ook anders indelen, net wat je zelf wilt. 

Ik ben in ieder geval helemaal om en gebruik voor elke vakantie nu de packing cubes en het scheelt me ook veel ruimte in me koffer. 

De packing cubes zijn hier terug te vinden en voor maar €11,50 per set. In deze set zitten 5 verschillende maten packing cubes. Ze zijn verkrijgbaar in blauw, rood en donkergrijs.

You Might Also Like

Leave a Reply